tisdag, oktober 2

Targeted.

I lördags när jag cyklade ner på stan var jag så fokuserad på min cigarett att jag var nära att bli överkörd av en buss. Eftersom höger handbroms inte fungerade och jag rökte med vänster så struntade jag helt enkelt i att bromsa och rullade bara vidare. Lätt nära-döden-upplevelse att känna kinden bli smekt av ett bussarsle.

Jag har ingenting att blogga om. Jag försöker bara hitta anledningar till att slippa tentaplugga. Har redan hela tvättstugan full av tvätt och Foo Fighters på högsta volym. Magen skriker men jag orkar inte cykla ner på stan och köpa några köttbullar så det får bli skorpor och saft.

För övrigt ser veckan ut såhär:
Onsdag: Posten 19-05:45
Torsdag: Tenta 16-20, Ev. Posten 19-05:45 (inte bra när saker överlappar)
Fredag: Posten 19-23
Lördag: Bjud hem mig. Men du får ingen present, om jag inte hinner panta burkar dvs.
Söndag: Posten 24-05:45

Adios bitches, nu ska jag läsa om affective computing och borsta tänderna i 720 minuter, förkylningar gör inte underverk för andedräkten.

Inga kommentarer: