söndag, februari 24

sexytime! för helle med h.

Ja, varför stod tanten där på andra sidan min dörr? Hon ville väl verkligen bli av med sin son, få ut honom ur huset. Hon ville det så mycket att hon stod utanför Esplanaden och väntade på att någon skulle gå ut eller in så att hon kunde smita in utan portkod.
Samtalet gick väl såhär:

Hon: "Är det du som är Erika?"
Jag: "Eeeh, aaaah" (jag tänker hela tiden: "kan man vara såhär jävla gammal och jobba på radiotjänst?"
Hon: "Jag tänkte höra om lägenheten är uthyrd, min son är verkligen intresserad"
Jag: "Jo, den är uthyrd, det gick snabbt, 100 mailsvar på blocket" (var verkligen jättesugen på att fortsätta säga "samt något psykfall som ringde 3 gånger i timmen från arla till midnatt.)
Hon: "Jaaaa, jag förstår det, men min son är ju så himla intresserad och det är ju så fint här"
Jag: "Jaaaa, jag förstår det, det är ju så fint här men den är uthyrd"

...och så försöker jag stänga dörren utan att vara för otrevlig och jag lyckas, tror jag... Sedan går jag in till Mats igen och han påminner mig om vad jag har på mig och när jag ser mig själv i spegeln med min lejonman á la afro och den där hiskeliga t-shirten är jag mer tacksam än någonsin att han ligger i min soffa.

3 kommentarer:

Theza sa...

Hej gumman!!

Vad roligt att ni ska flytta nu.. hoppas allt går bra med jobbet o pojken o skolan o allt annat som sker i ditt liv!!

Ha d bäst tjejen!!

Puss o kraam

Sandra sa...

Det finns konstiga människor...

Helena sa...

HAHAHAHA! Det var det där jag ville höra! Så jävla kul å vilket asgarv jag fick (fortfarande har)! Tantjävel! Radiotjänst, ne, bara mammas pojkes mamma! HA! Tack för tillägnelsen!