lördag, november 1

Klass B.Det går inte att undanhålla den här bilden från bloggen längre (klicka på den för större format). Helena svettades blod för att få alla till fotograferingen. Som ni ser är alla skitlyckliga. Jossan är gravid vilket jag också är men hon ser inte ut att ha använt ansiktskanonen lika ofta. Alla utom jag verkar även ha använt tandpetare efter maten. Vad Emma (och jag) däremot missat är kursen där ni fick lära er hur fina flickor sitter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha nu ser jag det, ansiktskanonen..men du ser bra ut ju! kom igen..du har väl inget mellan tänderna..förresten sàg alla tänder onormalt vita ju, undra om de retuscherat?/Helena

Ea sa...

Haha, nej, jag har inget mellan tänderna men det är ju för att jag, på bilden, använder tungan för fulla muggar för att få bort det :).