söndag, juli 26

Slapparsöndag.

Jag tog sovmorgon till 11 och har än så länge bara hunnit duscha och tvätta. Jag har träningsvärk i magen eftersom att Mats utmanade mig att göra 100 situps igår. Det brukar väl inte vara så svårt att göra 100 situps men tydligen har mina magmuskler kapitulerat efter graviditeten så jag fick verkligen kämpa. Inspirerad av detta tog jag en löptur på kvällssidan och återigen konstaterade jag att min kondition är usel, det är bara att kämpa på.

Som om detta inte vore bedrövligt nog så har jag ingen som helst frisyr. Min lugg är för lång för att vara snygg och för kort för att kunna räknas till övriga håret. Därtill har jag använt hårnål så länge att håret har krusat sig av sig själv. Det ser förjäkligt ut och hårstråna går inte ens att få raka med plattång. Dessutom har Kusin Frisör semester och spenderar kvällarna med att grilla foliepaket och lyssna på rock'n'roll. Jag får helt enkelt fortsätta att vara ful, mjukisbyxorna är i alla fall i tvätten. Jag har ett par svarta på mig idag ;).

Nu ska vi äta mellis (fem om dagen) och sedan ska vi bege oss ut och samla ihop 12 000 steg som nu har blivit det nya målet. Förresten, min stegräknare fungerar inte som den ska. Till Maxi och tillbaka hävdar den att det är 5000 steg men det är 5000 meter och jag tror knappast att jag har en steglängd på 100cm trots att jag är en giraff.

Jaja, hoppas att ni har en skön dag!

4 kommentarer:

litentanta sa...

Jag är ju en långbent tanta själv men håller med dig, skulle man älga iväg i 1 meters-kliv skulle det nog se smått suspekt ut hehe!

Jag tänkte på det där med dig o din bantning, vissa källor ;-) påstår att du inte alls var nån heffaklump ju, jag har helt tappat bort vad man nu "ska" väga.. Numer är jag ju en 66 kgs kärring, på mina 173 cm... jämför jag det med alla fjollbloggare (bb o Kenza o de där modellbruttorna...) så är jag ju överviktig trots att jag själv faktiskt ser att jag krympt. Vad har du för mål, o skriv inte 55 för då får jag ett spel, du är väl längre än mig?

Ha det bäst o vandra inte ihjäl er bara ;-)

E sa...

Kolla pa sverker pa svt.se han har stegraknartest för stegknarkare som du

Lotta sa...

Såg du att nina lagt upp receptet nu!? www.ninajara.blogg.se

Ea sa...

Ja Lotta, jag såg det :). Otroligt rart av henne och stort tack till dig för tipset!