fredag, juli 8

Om födelsedagsbarn.

Om jag börjar så riskerar jag att det aldrig tar slut; mobilen har slut på batterier, laddaren är kvar på jobbet, mjölken har klumpar trots att den inte har passerat bäst före-datum och jag försov bort en dag med Catta på stranden. Snusdosan innehöll endast en enda snus, kaffeburken ekade tom och jag har varit utan barn i 1,5 vecka. Inte nog med det, jag har en hel barnlös vecka kvar (!).

Det är en moodswing utan dess like på Hamrinsvägen. Jag har saknat, snyftat, läst och hyllat ordtrolleriet i Fredrik Backmans blogginlägg 'Personligt meddelande'. Desperat har jag köpt kaffe och snus för 110:- på Statoil och lyssnat igenom alla singelnyheter på Spotify utan att hitta en enda favorit.

It's times like these man önskar att man var nära. Nära sina hjärtan som också är dagens födelsedagsbarn. Det är också dagar som dessa då man är otroligt glad att man ens har sina finaste, att de kommer att komma hem och att man därmed kan trösta sig med att man får fira i efterskott. Det är också dagar som dessa då man är glad att man har ett jobb som ringer in en på en fredagkväll...

Grattis på födelsedagen godbitar,
vi ses snart!
♥♥♥

3 kommentarer:

Sandra sa...

Fy fan vilken underbar beskrivning av den kärlek som man känner till sitt barn han beskriver. Och du din lilla rackare när kommer boken? Vad jag längtar efter att läsa din bok och ditt ordtrolleri.

Ea sa...

Ojoj, ja, när ska det bli? Jag har ju sagt att det kommer att ske när jag har ett eget litet, litet rum där jag kan stänga in mig med några bag-in-box och många tjuvrökar. Det kan gärna vara en stuga också, någon över?

Sandra sa...

Ja en sisådär 3-4 stycken. Du kan ta den som ligger vid älven i Kattisavan. Där finns det många små rum som det dessutom ligger typ en miljon grejer i.