lördag, juli 30

Mobilblogg/Bildbrist.

Jag hade tänkt bildblogga om semestern à la 6 dagar utan barn men iPhonesladden är på semester i Boden med mitt stora hjärta så jag får sjå mig ett tag. På den här bilden fick vi i alla fall för oss att ta bilen från Vilhelmina till Pite Havsbad. Jag ser härligt ihoptryckt ut, vet inte om det var den stora massan på Krogen i Vilhelmina som skapade looken men det är mycket möjligt!

Jag lever, befinner mig på Hamrinsvägen och spenderade lördagskvällen på Strömpilen. Kid bak på cykeln, Happy Meal till middag och sedan kundvagnsrace fram och tillbaka längs med lösviktsgodiset på ICA MAXI för att mitt lilla hjärta skulle få just precis ALLT.

Fellas; I know how to roll on a saturday night.

G'night!

fredag, juli 22

Vilhelmina by videonight.

video

Mobilblogg/Vilhelminas Finest!

Daniel sa: Hoppa! och jag hoppade. Efter två hopp från 5 meters höjd kände jag mig som världens tuffaste, ända tills dess att tre nioåriga pojkar kom och hoppade sjuhundrafemtionio gånger...

Mobilblogg/Kommer strax!

En liten skylt som gör hela Vilhelmina så mycket ljuvligare.

torsdag, juli 21

Mobilblogg/Dag 2 utan barn.

Solen skiner i Vilhelmina! Jag körde 23 mil, Daniel underhöll, vi hamnade på Löparstigen. En och annan kall, semesterkänsla och ett tält i bagaget. Vi har ingen aning om när vi kommer hem igen.

lördag, juli 16

Mobilblogg/Weddingpresentation.

Anledning till frånvaro:

Enkelt! Fem och en halv veckas semester.

...och idag gifter sig Verrans vackra lillasyster. Lilltjoppan Linnéa ska äntligen bli fru. Den här gången får jag mannen som jag träffade på förra årets somriga bröllopsfest som sällskap. Ytterligare en anledning till frånvaro är att hår ska lockas och smink ska på. Största kramarna idag går till Familjen W-B som tar hand om Kid idag/ikväll/inatt och till Mini som lånade ut finaste klänningen till mig.

lördag, juli 9

Mobilblogg/Minis födelsedagsfest.

What doesn't kill you makes you stronger. Ja, det konstaterade vi ikväll och jag är fröken tvärtemot som skriver kärleksbrev, sveper champagne och vägrar sörja förrän jag har förlorat. Jag ba bit ihop för det kan jag.

Mobilblogg/Om svensk längd.

Till höger ser vi då Sveriges medellängd på kvinnor; 168,5cm. Till vänster ser vi då Sveriges amazonkvinna; 180 cm, med postala blåmärken ("Nån Holmsundsk genmutation som kommer från för mycket sik" Annas anm.).

Redfox goes birthdayfox!

Rödräven fyller år, hurra!!! Var hon är vetetusan, om jag får födelsedagskrama vetetusan. Kanske någonstans mellan keramikkurs, beachen, Burträsk, Obbola, Arvidsjaur, Stockholm, Scharinskas uteservering, Plåtlådan, repan, scenen eller släpandes på några traktordäck under joggingrundan runt Ön. Ja, var denna inte alls särskilt skygga men väldigt snygga räv är under sin bemärkelsedag har jag ingen aning om men var jag har henne i livet är jag väl medveten om och tacksam för. Min stöttesten med ärliga råd, raka svar och ett odödligt sprall är ett år äldre och jag önskar henne världens bästa födelsedag!


fredag, juli 8

Om födelsedagsbarn.

Om jag börjar så riskerar jag att det aldrig tar slut; mobilen har slut på batterier, laddaren är kvar på jobbet, mjölken har klumpar trots att den inte har passerat bäst före-datum och jag försov bort en dag med Catta på stranden. Snusdosan innehöll endast en enda snus, kaffeburken ekade tom och jag har varit utan barn i 1,5 vecka. Inte nog med det, jag har en hel barnlös vecka kvar (!).

Det är en moodswing utan dess like på Hamrinsvägen. Jag har saknat, snyftat, läst och hyllat ordtrolleriet i Fredrik Backmans blogginlägg 'Personligt meddelande'. Desperat har jag köpt kaffe och snus för 110:- på Statoil och lyssnat igenom alla singelnyheter på Spotify utan att hitta en enda favorit.

It's times like these man önskar att man var nära. Nära sina hjärtan som också är dagens födelsedagsbarn. Det är också dagar som dessa då man är otroligt glad att man ens har sina finaste, att de kommer att komma hem och att man därmed kan trösta sig med att man får fira i efterskott. Det är också dagar som dessa då man är glad att man har ett jobb som ringer in en på en fredagkväll...

Grattis på födelsedagen godbitar,
vi ses snart!
♥♥♥

tisdag, juli 5

Mobilblogg/Pengakåta posthjärta.

Sista natten innan 5-dagars ledigt och jag har redan ansökt om extrapass. På tal om ingenting; 'Facit' med Säkert! är fortfarande en förbaskat bra skiva. Nu säger chefen Hej! och jag säger Hej då!

måndag, juli 4

Om Sweden Rock Festival.

Hannapanna har skrivit en fin festivalberättelse om SRF 2011, ni hittar den genom att klicka här.

lördag, juli 2

Mobilblogg/Möhippa!

Ja, kära vänner. Vad vill ni veta? Jag vet ju att ni vill ha en uppdatering, ni har ju skickat X antal sms :).

Vi har kidnappat Linnéa från hennes jobb på NUS, vi har druckit/ätit champagnelunch och vi har snurrat runt strippstången på Polefit.

Linnéa har klättrat 3 meter upp i ett träd, hittat Steve Galloway, utmanat 3 vänner i jägarställning (se bild) samt puttat en bil 5 meter.

Hon har hållit ett tal, avslöjat en hemlighet, åkt raggarbil, tagit glasspaus, försökt lära sig att jonglera och jag har spöat henne i armbrytning.

Vi har ätit en fantastisk middag, löst "Linnéas Quiz", bastat och badat jacuzzi. Nu åker strumpbyxor, gördeltrosor och smink på. Blivande fru Appelvik-Tängdén har haft fullt upp idag och vi likaså!