tisdag, februari 7

Om compact living i Solna.

Hrmpf. Man brukar alltid säga att rummet spelar mindre roll. Man åker på charter till sista minuten-pris och försvarar sig med att "äsch, rummet ska man ju bara sova i" meeeeen jag får en släng av klaustrofobi här.

Inte nog med att entrén till min entré ser ut som ett skyddsrum; -jag bor så avlägset att det trådlösa nätverket vägrar fungera.

Jag har i alla fall nära till toan... Rullar jag ur sängen så landar huvudet på tröskeln och när jag kissar fastnar arslet nästan mellan toaring och handfat.

Om frukosten serveras i lilleputtformat blir jag förbannad. På rikt'! ;)

6 kommentarer:

Sandra sa...

Nu blir jag förvirrad, pratade inte du i söndags om att hotellet är bra?

Ea sa...

Jo, exakt, det var bra förra gången! Nu fick jag en cell ;). Nya tag i mars, då vill jag ha en svit igen ;).

Anonym sa...

va skånemicke med??

Ea sa...

Michael var givetvis där!

Anonym sa...

vilka var på den där kursen o va fick ni göra?
Va tycker du personligen om skånemicke som vik PC ??

Ea sa...

Vi var 14 personer från Sthlm, Malmö, Gbg och Umeå. Vi lärde känna varandra och så gick vi igenom Omvärld och Logistik (bland annat). Jag har inte hunnit med att ha Michael som PC än så jag får återkomma när han chefat över mig ;).