måndag, mars 26

Om bajs på påse.

Jag hämtade hem Arvid 'glad-i-hågen' Edfeldt idag. Lycklig kille, lycklig mamma och en förskollärare som sa "Det var någon som inte hann på toaletten idag så det kom bajs i kalsongerna". "En del av det ljuva livet!" log jag som hade varit utan barn i en vecka. "Påsen ligger där inne på hyllan och jag har skrivit 'BAJS' på den..." fortsatte fröken och jag tänkte att det minsann var omtänksamt.

Föga anade jag att jag trettio minuter senare skulle stå i tvättstugan med bajskorv på påse. Ja, jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle få med mig bajskorven hem. Kanske att den kunde ha fått slinka ner i förskolans toalett efter olyckshändelsen men nej,  med kids får man verkligen alltsammans, allting, hela härligheten, ja rubbet! 

Måndagen den 26 mars på påse.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Du har inte börjat fundera på att byta dagis efter alla incidenter? ;)

Ea sa...

Jorå men jag är inte direkt ensam om ett sånt beslut vettu! ;)

myhsan sa...

Byt dagis! Var går Arvid nu? Sök på sandaliden, vääärldens bästa dagis! Där gick jag ett par år och har tom minnen därifrån.